Lajme

​Vrau dy prindërit dhe motrën e vogël: Dënohet me burg të përjetshëm shqiptarja Blerta Pocesta

Gjykata Themelore e Gostivarit ka shqiptuar dënimin me burg të përjetshëm ndaj Blerta Pocesta nga Dibra, pasi në gusht 2018 vrau dy prindërit e saj dhe motrën e vogël.

Mbi akuzën për ndihmë në vepër penale vrasje e shkallës së parë, Gjykata ka shpall fajtor edhe Ferdi Gashin të cilin e ka dënuar me 10 vjet burg.

Fajtor është shpall edhe 60-vjeçari Vehab Gllobuçishta nën akuzën për përpunim i armëve të zjarrit he armëmbajtje pa leje.

Gllobuçishta ka qenë i ndarë nga akuza për vrasje ndër Prokuroria Themelore e Gostivarit ka njoftuar se do të ankohet për lartësinë e dënimit ndaj Ferdi Gashit dhe Vehab Gllobuçishtës

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button