FunLajmeShendetesiTeknologji

13 vjeçari Kosovar që punon token dhe kujdeset për mbi 15 mijë zogjë fshati (Video)

Familja që po rrit mbi 15 mijë zogjë pule. Blearti 13 vjeçar lëvron arën me traktor.

Në Krajkovë të Drenasit punët në bujqësi nuk janë vetëm për të rritur.

Një djalosh 13 vjeçar me traktor punon token si dhe kujdeset për mbi 15 mijë zogjë fshati. Familja Bytyqi ka filluar edhe kultivimin e pulave në ambient të hapur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button