Lajme

20 mijë dollarë nata, çfarë fshihet brenda hotelit me 7 yje në Dubai

Kushton 20 mijë dollarë nata në hotelit me 7 yje në Dubai.Hoteli i vetëm në botë me 7 yje është në Dubai. Ai është i vendosur brenda një kulle 321 metra.

Është një çudi arkitekturore që e bën një nga destinacionet më të mira turistike në botë. Në hotel janë 202 suita luksoze dhe ofrohen shumë shërbime të tjera.

Turistët gjithashtu kanë mundësinë e rregullimit të ndriçimit dhe muzikës përmes një telekomande.

Arab1 E1442869433408
Arab1 E1442869433408
Arab2 E1442869563895
Arab2 E1442869563895
Arab3 E1442869523602
Arab3 E1442869523602

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button