Lajme

3 vajza nga Kosova na marrin ‘fytyrën’ në Zvicër / E zhveshin dhe e tort urojnë një vajzë zvicerane

Tre shqiptare nga kosova akuzohen se kanë keq trajtuar një shtetase zviceriane, ku e gjitha ka ndodhur si një hak marrje.

Zvicerianja ishte kolege e tre shqiptareve dhe ajo e paraqiti shoqen e saj shqiptare në Agjencinë për Mbrojtjen e Fëmijëve, ku u rrëm bye, rra h dhe keq trajtua nga nëna e akuzuar dhe tri shoqet e saj.

Mësohet se kur shqiptarja me inicialet Lara O. mori vesh se çfarë kishte ndodhur, vendosi që të hakmerret. Shoqet e saj shqiptare, Alba Z. 23-vjeçare dhe Dinora K. 29-vjeçare, u hodhën në veprim kundër zvicerianes.

Sipas prokurorisë thuhet se e reja me origjinë nga Kosova, Alba Z. i ngriti kurth vik timë, ku i la një takim në parkingun e një restoranti.

3 vajza nga Kosova na marrin ‘fytyrën’ në Zvicër / E zhveshin dhe e torturojnë një vajzë zvicerane

Mediat kosovare shkruajnë se shoqet e saj po prisnin dhe më pas e morën të renë, e futën në makinë dhe e çuan në pyll.

Më pas, ato e çuan gruan në banesën e Lara O. dhe Dinora K., dhe e kërc ënuan nga forma të ndryshme. Lara, vajza nga Kosova që e tor turoi vik timën është shprehur se situata mund të ishte përshkallëzuar edhe më shumë.

Thuhet se shqiptaret e filmonin ndërsa e keq trajtonin dhe poshtëronin me mënyra nga më të ndryshmet. Ato e detyruan të rrinte nu do para një kamere dhe të fliste për preferencat e saja se ks uale si dhe kërkesa të tjera që kishin “tort urueset” e saj.

Pasi u dhu nua, zvicerania u la më pas e lirë ndërsa njoftoi dhe policinë.

Back to top button