Lajme

35 vjeçari nga Prishtina i duhen 200 mijë euro të shërohet, ta ndihmojmë të gjithë

Faton Tmava, 35-vjeçar nga Prishtina vuan nga një sëmundje e zorrëve. Por që të shërohet nga kjo sëmundje atij i duhen 200 mijë euro.

Të gjithë ju që dëshironi ta ndihmoni Fatonin mund të lajmëroheni në numrat e telefonit të familjes së tij: 00383 44 49 99 62 si dhe 00383 45 92 77 85

Kliko ne link

https://www.gofundme.com

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button