Lajme

4-vjeçarit mjekët i hoqën çdo mundësi për të jetuar/ Zoti bën mrekulli: Ai mund Covid-19 dhe meningjitin

Ka raste ku thuhet se Zoti bën mrekulli dhe i tillë është rasti i një djali vetëm 4 vjeç. Mjekët ia kishin hequr shpresat se do të jetonte.

4-vjeçari u diagno stikua me men ingjit dhe Covid-19 në fillim të janarit, duke kaluar rreth 3 javë në Spitalin e Fëmijëve Arkansas. Nëna e saj tha:

Nuk mundesha ta mendoja se djali im do ikte gjatë gjithë kohës atë fr ikë kisha. Nuk e mendoja dot dhe jo më ta imagjinoja. Kisha merak se mund të kaloja momentet e fundit me të .

Por Zoti bëri mirë djali është mirë tani dhe madje buzëqesh. Nëna tha se djali i saj qëndroi i lidhur me aparatura në shtrat për javë të tëra.

Nuk më pëlqen as t’i shikoj videot, fotografitë. Ës htë e frikshme vetëm t’i shikoj sërish. Ky fëmijë është një mrekulli, nuk e di se si e gjeti for cën të bënte atë që bëri,” tha nëna e tij. Ollie Rodgers tani është mirë dhe në shtëpinë e tij.

FILE – This 2020 electron microscope image provided by the National Institute of Allergy and Infectious Diseases – Rocky Mountain Laboratories shows SARS-CoV-2 virus particles which cause COVID-19, isolated from a patient in the U.S., emerging from the surface of cells cultured in a lab. Viruses are constantly mutating, with coronavirus variants circulating around the globe. (NIAID-RML via AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button