Lajme

7-vjeçari jep shpirt në spital, mjekët i gjejnë një copë letër në dorë: Dua të kem një mami dhe babi të mirë që më puthin dhe përqafojnë

Ivan ishte 7 vjeç. Ai i donte shumë prindërit e tij, por ata nuk e donin djalin e tyre. Shumë herë prindërit e kishin dhu nuar derisa i morën jetën.

7-vjeçari shkoi në spital, por mjekët nuk mundën ta shpëtonin dot. I vogli kishte vuajtur shumë pasi edhe në shkollë e kishin tallur gjithmonë, për shkak të rrobave që mbante veshur. Ato ishin gjithmonë pis.

Teksa jepte shpirt në duart e tij mjekët gjetën një letër ku i vogli kishte shkuar se çdo natë ëndërronte të kishte një baba dhe një nënë që e donte.

Ai i mbyllte sytë duke menduar se do kishte një nënë edhe një baba që do e puthnin dhe e përqafonin dhe se nuk do e dhu nonin.

Ivani i vogël dha shpirt në spital, por si ka edhe shumë fëmijë të tjerë në botë që po vuajnë shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button