MagazinaYjet

A do të bëhet xheloze Qëndresa për këtë postim të bashkëshortit të saj?


Ajo është e njohur për publikun si bashkëshortja e moderatorit, Labinot Gashit.

Është fjala për Qëndresa Bajramit e cila është gjithmonë e përfolur dhe e përlqyer sidomos për paraqitjet e saj

Qëndresa është shumë aktive edhe me postime në rrjete sociale.

Të ngjajshëm

Po aq aktiv është edhe bashkëshorti i saj, i cili në postimin e fundit duket në një ambient romantik.

A thua do të xhelozoi Qëndresa për këtë postimit të Labit?!


Back to top button