Magazina

A e axhëron Ramazanin Don Xhoni?
Vera që sapo e kemi lënë pas ka qenë tejet e bujshme për rep artistin e ri, Don Xhon, shkruan “Kosovarja”.

Ai, kishte disa hite dhe një mori mbrëmjesh muzikore anë e kënd Kosovës dhe Shqipërisë, ku publiku e priti me shumë dashamirësi.

Don Xhoni, u bë yll brenda natës dhe suksesi i tij vazhdon të rritet edhe më tej, e kjo për shkak të veçantisë në muzikë.

Ndoshta nuk e dinit, por reperi i ri është mjaftë fetar dhe prej vitesh axhëron në muajin e shenjtë të Ramazanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button