Lajme

A e dini pse u burgos Daut Haradinaj dhe çfarë “përjetoi“ brenda!
Gjatë emisionit LEMzA me Kiki Rrahmani Daut Haradinaj flet edhe për periudhën e arrestimit të tij dhe ato se çka kishte përjetuar brenda.

Kjo është intervista e Daut Haradinaj tepër emocionuese në emisionin live Lemza dëgjone në vazhdim.

Për të dëgjuar rrëfimin e tij në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button