Lajme

A ka pasur gisht SHBA në rr ëzimin e Kurtit? Xharra: Nuk ka pasur gisht, por ka pasur dorë!

Në lidhje me rrë zimin e Albin Kurtit, Xharra tha: “70% e elektoratit votoi lëvizjet politike të dy njerëzve: Vjosa Osmanit dhe Albin Kurtit. Sot, ai elektorat nuk është i përfaqësuar. Udhëheqja e tanishme e qeverisë nuk është shumica kosovare. Pra, ata që sot po garojnë për udhëheqjen e dia logut me Serbinë, nuk janë kredibël. Në 2014, kur PDK ishte e para, Gjykata Kushtetuese tha se nuk mund të formohej qeveria pa partinë që ka fituar zgjedhjet. Atëherë, në krye të PDK-së ishte Hashim Thaçi. Sot, Gjykata Kushtetuese jep një vendim të kun dërt, por sërish pro Thaçit” ja edhe deklarata e saj ne vazhdim./SHIKOPAMJET

Back to top button