Lajme

“Adem Jashari është Jezus Krishti, i dërguari i zotit për Kosovë” (Video)

Milaim Zeka është një nga gazetarët e pakët që kishte kontakte me familjen Jashari. Atij madje i janë besuar një pjesë e mirë e incizimeve familjare, që sot janë pamjet kryesore për Adem Jasharin dhe atë familje, e të cilat i kishte publikuar në një dokumentar që e kishte bërë shumë pak kohë pas krimit mbi këtë familje /Pamje mePosht

Pak ditë para shënimit të epopesë së Jasharajve, Zeka ka dhënë një intervistë për InDoks. Zekaj ka thënë se Adem Jashari e cilëson si profet në Kosovë, pasi filloi l uftën për liri dhe pavarësi të Kosovës.

Back to top button