FunLajmeMagazina

Afrim Muqiqi: “Jo 5 mije Euro, po me mujt 50mije ua lypi neper darsma, kerkujt me zor nuk i shkoj”
Këngëtari Afrim Muqiqi ka qenë i ftuar sot në Frontal n’T7 për të diskutuar rreth kërkesave të këngëtarëve për të mundësuar mbajtjen e dasmave e rrjedhimisht angazhimin e këngëtarëve nëpër to.

Muqiqi ka thënë se institucionet po diskr i .mi.nojnë këngëtarët dhe po u pamundësojnë atyre të marrin pjesë në dasma.

Por ajo që ka rënë në sy, ka qenë një orë në dukje e shtrenjtë e dizajnuar me disa gurë që shkëlqenin dhe pjesë metali me ngjyrë ari.

Për këtë arsye, kën gëtari është pyetur për vlerën e kësaj ore.

“Është dhuratë, nuk është që ka ndonjë vlerë të madhe. Sa për informacion, po ju tregoj se kushton 55 euro. Është e bukur mu pa, por nuk është e shtrenjtë”, ka thënë Muqiqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button