Lajme

Shpirt a ke? La djalin disa muajsh dhe vajzën i mbylli në shtëpi dhe vetë iku të bënte qejf, i gjejnë fëmijët duke… nuk dihet se kanë qëndruar vetëm

Të rrisësh dy fëmijë e vetme nuk është e thjeshtë. Por asnjë nuk e justifikon atë atë ka bërë një nënë 35 vjeçare nga Angli.

E ditur bëhet se Laura Hopkin la dy fëmijët vetëm dhe doli për të festuar. Njëri prej tyre ishte foshnje. Djali i saj kishte disa muaj që kishte lindur, kurse vajza e saj ishte vetëm disa vjeçe.

Laura i mbylli brenda dhe doli. Por gjatë kohës që fëmijët ishin vetëm diçka shumë e keqe ndodhi. Djali i saj kishte uri nuar shumë herë dhe për pak mund të ishte mb ytur me urinën e tij.

Nuk dihet se sa kohë Laura mund të ketë qëndruar jashtë shtëpisë, por djalin e vogël e kanë shpëtuar fqinjët.

Të dy fëmijët i kanë marrë shërbimet sociale dhe nëna 35-vjeçare është dë nuar për mos kujdes ndaj fëmijëve të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button