Lajme

Albin Kurti “befason“ me deklaratë për aktakuzën ndaj Thaçit e Veselit

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka re aguar pas publikimit të ak takuzës së Gjykatës Speciale ndaj presidentit, Hahsim Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli.
I pyetur se a beson në pafajësinë e tyre, ai është përgjigjur se beson në pafajësinë e UÇK-së.
“UÇK-ja është lu ftë kundër një agr esori dhe oku patori i cili kishte kryer gje nocid në vendin tonë dhe luf tëtarët e lirisë, veteranët e inv alidët e UÇK-së edhe politikisht e historikisht janë në të drejtën e tyre” ja edhe deklarata e tij.

Source link

Back to top button