Lajme

Albin Kurti ‘dridhë’ Serbinë, o BURRA me serbinë vetëm….

Ai në një postim në Facebook, ka shkruar se i kun dërvihemi me masë reci proke Serbisë, dhe se së fundmi ky vend fqinjë ka ndërruar qasje duke kush tëzuar përdorimin e emrit ‘Republika e Serbisë’.
Reciprociteti me Serbinë
Edhe emri ‘Kosovë’ është kushtetues, mirëpo, së fundmi Serbia ka ndë rruar qasje duke kush tëzuar përdorimin e emrit ‘Republika e Serbisë.

Back to top button