Lajme

Alesia Bami u përgjigjet komenteve negative për format trupore: Mi ka falur Zoti

Gjithnjë në top formë dhe një imazh shumë i dashur, sidomos për gjininë mashkullore. Flasim për Alesia Bamin, e cila shpesh herë komentohet dhe për format e saj trupore.Në rubrikën “Trotuar” u diskutua rreth tendencës së vajzave për të patur vithe të mëdha.

Gjatë bisedës Alesia u shpreh se ndihet e irrituar ndaj komenteve që e paragjykojnë duke u shprehur se ‘trupin ia ka falur Zoti’ dhe nuk del në ekran për tu bërë model për vajzat që e shohin.

“Unë nuk i vë ato kilet jo për Kim Kardashian, por për asnjë në botë. Mua mi ka falur Zoti dhe nuk kam çfarë të bëj, të gjykojnë njerëzit apo të mos gjykojnë. Gjëja më e shëmtuar është kur dëgjon njerëz që të komentojnë në bazë të formave trupore dhe thonë s’ke tru në kokë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button