Lajme

Ali Ahmeti: Të bashkohemi dhe nuk na del gjë përpara!

Kur e nisëm rrugëtimin e li risë dhe pavarësisë së Kosovës shumë pak besuan.
Sot shënojmë ngadhnjimin tonë të përbashkët me NATOnë që solli pa qe dhe li ri në Kosovë.
Po ashtu dyshuan edhe në vitin 2001, por ja ku jemi sot, me gjuhë e flamur, me komuna e tre universitete, me ministra e Kryetar parlamenti, me kryetarë gjykatash e të prokurorive, të federatave sportive e kulturore, me emër dhe kushtetutë të ndryshuar, anëtar të NATOs dhe negociojmë me BEnë ja edhe postimi tij./SHIKOPAMJET

Back to top button