Lajme

Ambasada e ShBA-së në Prishtinë: Le t’i vendosim jetët e njerëzve në rend të parë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë inkurajuar dhe vazhdojnë të mbështesin bashkëpunimin rajonal në mbështetje të mirëqenies së qytetarëve – përfshirë këtu luftën kundër pandemisë COVID-19.

“Ne i ftojmë të gjitha palët që të shmangin retorikën e politizuar dhe të bashkohen rreth zgjidhjeve praktike për të lehtësuar lirinë e lëvizjes së furnizimeve mjekësore dhe mundësohet personelit t’i monitoroj komunitetet e prekura. Le t’i vendosim jetët e njerëzve në rend të parë”, thuhet në njoftimin e Ambasadës së ShBA-së në Prishtinë./IndeksOnline/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button