Lajme

Ambasadori i Zvicrës “selam” Amerikës: Kosova është në Evropë, bisedimet ne i vendosim e ju..

Ambasadori i ri i Zvicrës në Kosovë, Jean-Hubert Lebet, ka bërë të qartë se shteti zviceran e mbështet dialogun me Serbinë i cili udhëhiqet nga Bashkimi Evropian.
Sipas tij, përfshirja e akterëve të tjerë, duke aluduar në Shtetet e Bahskuara të Amerikës, është e mirëseardhur, por siç theksoi ai, dialogu është çështje e Evropës dhe i takon shteteve evropiane që ta zgjidhin atë. Sipas tij, Kosova dhe Serbia duhet të tregohen të gatshme për rifillimin e dialogut ja deklarata e tij.

Source link

Back to top button