Lajme

Ambasadorja Amerikane: “Shqiptarët janë të lodhur nga politikanët e tyre…”

Ambasadorja Amerikane: “Shqiptarët janë të lodhur nga politikanët e tyre…”

“Shqiptarët janë të lodhur nga politika. Duan zgjidhe, jo të vazhdohet me një lojë faji, duan që udhëheqësit të punojnë së bashku për të mirën e popullit. Duan të kenë shanse, mundësi dhe jo korr upsion, mundësi që t’ju japin një të ardhme më të mirë fëmijëve të tyre. I sfidoj të gjithë në qeveri apo jo, në biznes që ta marrin parasysh këtë raport që të ndryshoni, të të ecni përpara. Populli do rezultat, vizon jo of endime. Besoj që udhëheqësit shqiptarë janë të aftë në këtë sfidë. SHBA do jenë të gatshme t’ju mbështesin”. “, u shpreh Kim./CNA.al

Source link

Back to top button