Magazina

Ariana Fejzullahu një nënë e nxehtë në mes të rrugës

Ariana Fejzullahu është duke ecur mjaftë mirë me famën e saj, shkruan “InfoKosova”.

Gruaja e Ermal Fejzullahut edhe pse nënë e katër fëmijëve, ajo po e mban vetën mjaft bukur.

Ariana ka një shije dhe stil të veçantë, këtë e kemi vënë re qysh se ka filluar që të paraqitet në publik.

Tani së fundmi ajo ka bërë një fotografi në mes të rrugës, dhe duket një goxha ferëm.

Madje kishte nga komentuesit që Arianës i referoheshin me “hot mama”, që në shqip i bjen nëna e nxehtë.

Sigurisht në pamjet e saj Ariana po duket vërtetë e nxehtë fare./InfoKosova/

Back to top button