Adela Hyseni

Adela Hyseni

Adela Hyseni iu bashkua shrkuje.com në vitin 2014. Hyseni u diplomua në shkencat juridike në vitin 2014-të. Kureshtja që gjithnjë të jetë i informuar e shtyu që të bëhet gazetare. Aktualisht ajo punon si gazetare dhe hulumtues në portalin shkruje.com. Hyseni shquhet për raportimet e tij të shpejta. Ai ka punuar në disa media lokale në Prizren dhe Gjakove, dhe për disa vite ka qenë e angazhuar në një sërë projektesh me fokus të rinjtë. Shprehja e tij e veçantë është “Ka hy puna thellë”.
Back to top button