Lajme

Bananet ‘e pabesueshme’ kanë ngjyrë të kaltër dhe shijen e akullores me vanilje

Këto banane janë të rralla dhe kanë një shije si akullore me vanilje.

Secili prej nesh ka dëshirë që të ushqehet shëndetshëm dhe çdo gjë të jetë në favor të shëndetit të mirë.

Bananet ngjyrë të kaltër janë shumë të shëndetshme dhe të shijshme por edhe shumë të rralla.

Këto banane mund të qëndrojnë edhe në kushte të vështira të motit. Ato mund të rriten në temperaturë të ulët, por zakonisht 4.4 gradë celsius.

Nëse dëshironi që t’i kultivoni këto banane, duhet që të siguroheni që ajo zonë të jetë e mjaftueshme me diell dhe me shi.

Ato kanë nevojë për një sasi të konsiderueshme me ujë, shkruan ‘Healthy Life Style’.

Bananet blu kanë një numër të madh të mineraleve. Janë edhe shumë të mira që të humbisni peshë. Kanë një shije interesante si të akullores me vanilje.

Bananet blu përmbajnë 0.3 g yndyrë, 22.8 g karbohidrate dhe 89 kalori për çdo 100 gr.

Source link

Back to top button