Magazina

Belkizja vë vath në këtë vend

Belkize Kera është bërë mjaft e njohur që kur u lidh me futbollistin kosovar me emër në arenën ndërkombëtare të futbollit, Milot Rashica.

Miloti dhe Belkizja, të dy nga qyteti i Vushtrisë, tashmë përbëjnë një nga çiftet më simpatike shqiptare.

Bukuroshja, që tashmë është nënë e një djali, pëlqen të vishet e grimohet, e madje edhe përtej kësaj.

Siç mund ta shihni, gruaja e futbollistit të njohur, tashmë ka shp.uar hundën duke vënë aty një vath./Kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button