FunLajmeMagazina

Binjaket nga Lipjani që kanë preferenca të njëjta edhe sa i përket djemve
Arjana dhe Arjonita janë binjaket nga Lipjani të cilat së fundmi zbuluan detaje interesante nga jeta e tyre.

Ato kanë diplomuar në ditën e njëjtë dhe treguan se pothuajse në çdo gjë kanë shije të njëjta, qoftë në muzikë, veshje, filma, madje edhe në preferenca sa i përket për djemve.

“Kur njëra tregojmë se na pëlqen dikush, atëherë menjëherë edhe tjetra në shumicën e rasteve thotë se edhe mua më pëlqen”, tha njëra nga binjaket.

Pos tjerash, ato thanë se edhe kur njëra ndihet keq emocionalisht, ndjesinë e njëjtë e ka edhe tjetra.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni në linkun më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button