Lajme

Bota do fundoset , ky eshte parashikimi i fundit KUJDES

Baba Vanga e ashtuquajtur “Nostradamus i Ballkanit” për parashikimet e saj, ka bërë parashikimin e saj për vitin 2020.Për 12 muajt e ardhshëm, Baba Vanga ka parashikuar një vit “të zymtë dhe të m jerë” që do ta çojë popullin në m jerim.Sipas Baba Vangës, një mega-c unami, e ngjashmem me katas trofën e vitit 2004, do të g odasë Azinë, një ep idemi do pIIakosë botën, ndërsa Donald Trump do të së muret me një së mundje mi sterioze, duke e lënë atë të shurdhër.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

19 1 (1)
19 1 (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button