Lajme

Bravo Patriota! Ky kurrë nuk mund të jetë Zv.Kryeministri im

Postimi i plotë i Tomë Gashit

BRAVO PATRIOTA!

Nga for cat oku puese serbe gjatë 1998/99 :
-u mas akruan e u vr anë në mënyren më miz ore që njerëzimi e ka përjetuar mbi 15 mije civil shqiptarë ;
-u vr anë 1133 femijë shqiptarë prej cilëve edhe foshnje ;
-mbi 109 fëmijë janë ende të zhd ukur ;
-u dhu nuan mbi 20 mijë femra shqiptare;
-u shkat ërruan mbi 120 mijë objekte të banimit ;
-u shkat ërruan qindra objekte fetare shqiptare;
-u dëb uam mbi 1 milion shqiptarë nga Kosova ;
Kosova u bë shkrum e hi.
Me 12.qershor 1999 UÇK dhe NATO me Ameriken ne krye na çl iruan nga oku patori serb.

Dhe patr iotat nesër më 03.qershor 2020, 21 vite pas çli rimit duan ta bejnë zavendës kryeministër RAK-iqin e listes serbe qē Kosova prap të jetë nën ombrellen e Mill oshoviçit të ri me emrin Vuçiç.

Bravo Patriota!
Ky kurrë nuk mund të jetë Zv.Kryeministri im!

Source link

Back to top button