Magazina

Buzët e Adelinës gati ti pëlcasin
Adelina Ismaili mbetët një emër i njohur tek publiku.

Ajo me bukurinë natyrale që ka, në çdo kohë është pjesë kryesore e lajmeve rozë, shkruan “Kosovarja”.

Me aktivitetin e shumtë në rrjete sociale, Adelina duket perfekte dhe ua kalon të gjitha femrave me përkushtimin që ka për paraqitjen fizike.

E, këtë herë, në imazhin e publikuar shihet që buzët e saja janë gati të pëlcasin.

Ju duket kështu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button