Lajme

“Çartet“ Vuciq: Ka bërë thirrje për kundërshtim të Njësisë Speciale të Kosovës në Veri
F orca të mëdha polίcore kanë shkuar sot ne mëngjes në drejtim të kufirit të Jarinjës, në mbështetje të p rocesit të reciprocitetit ndaj Serbisë qe pritet të fillojë sot, sa i përket targave të automjeteve.

Kështu bëjnë të ditur burime të KosovaPress-it nga veriu.

Sipas këtyre burimeve, në atë pjesë ndodhen edhe figura të larta nga qeveria e Kosovës, por nuk precίzohen emrat e tyre.

Burimet më tej kane shtuar se gjatë ditës së djeshme polίcia e Kosovës ka vendosur disa kontejnerë rreth 4 kilometra afër Jarinjës, me qëllim të k ontrollit sa më të mirë të kësaj z one.

“Me urdhër të qeverisë nga Beogradi, pritet që sot rreth orës 8:00 të gjithë punonjësit e kompanive shtetërore në veri, të shkojnë në mënyrë të o rganizuar, me automjete dhe me autobusë, në drejtim të Jarinjës, në kundërshtίm të këtij vendimi të qeverisë së Kosovës dhe prezencës së ROSU-së në atë pjesë”, kanë thënë burimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button