Magazina

Çfarë i bëri trupit Riola vajza e Remzies

Riola Hamzaj është vajza e vetme e këngëtares së mirënjohur Remzie Osmanit.

Jo rrallë herë flitet e shkruhet për të, madje edhe kur është në pyetje jeta e saj private dihet që Riola është në marrëdhënië serioze gjë të cilën mund ta kuptoni me një të shpalosur profilit të saj Instagram.

Ajo cilësohet si një vazjë e qetë, e edukuar dhe e shkolluar, gjë të cilat normalisht e bëjnë edhe të ëmën e saj Remzien mjaft krenare.

Por, ajo që e bën të veçantë Riolën është stili i saj që rrallë kush mund të duket si Riola.

Së fundi, vajza e këngëtares së njohur na tregon edhe që ka një shpirt artistik të cilin mudohet ta shfaq në fotot që realizon.

Është kjo foto e saj që habiti të gjithë se si mundi ta realizoj këtë gjë kaq artistikisht Riola, e vetmja e Remzisë.

Një portret i bukur apo jo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button