Lajme

“Çmendet” bankomati, nxjerr të gjitha paratë teksa njerëzit kalonin

Një gjë e pazakontë është regjistruar në Londër Një bankomat ka filluar të nxjerrë para teksa njerëzit ishin duke kaluar aty pranë. Udhëtarët që po ecin në stacionin e Bond Street mendonin se Krishtlindjet kishin ardhur më herët ze zakonisht. Mësohet se makina kishte filluar të keqfunksiononte, pasi një klient kërkoi një shumë të madhe parash dhe nuk ishte në gjendje të merrej me urdhrin, por filloi ta shkelmonte atë. Teksa paratë dilnin nga ATM-ja, një numër i madh i udhëtarëve u panë rrinin rreth e rrotull duke parë se si paratë dilnin nga bankomati.

Back to top button