Magazina

Dafian Zeqiri ‘bëhet’ për psikolog

Këngëtarja me anë të një postimi ka treguar se ka qenë në dep.resion.

Seancat me psikologen Elvira Haxhiaga e kanë ndihmuar në përmirësim.

Këtë e tregoi vetë artistja shqiptare e cila njoftoi edhe fansat.

Tutje, Dafina ka shtuar se me të ka arritur zhvillim personal, mendor dhe shpirteror./Lajmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button