Lajme

Dafina Zeqiri flet për mosmarrëveshjet që kishte me Tunën

Dafina Zeqiri tregon raportet që ka me Tunën.

Dafina Zeqiri dhe Tuna ka një dekadë e më shumë që janë në industrinë e muzikës, dhe të dy këngëtaret gëzojnë një respekt të madh nga publiku.

Dyshja pas bashkëpunimit ‘Vibe’ vite më parë, kishin ftohur marrëdhëniet mes vete, ndërsa tani tregon se kanë lënë anash këto mosmarrëveshje.

“Edhe unë edhe Tuna jemi shumë moti në këtë industri. Ka kaluar një kohë, Tuna i ka pranuar gabimet e veta edhe unë të miat, kanë ndikuar shumë njerëz. Sot jemi shumë nice, shumë mirë”, ka thënë Dafina.

Burimi

Back to top button