Lajme

Debat i nxehtë: Imer Mushkolaj dhe Memli Krasniqi ‘kapën’ në emision

Në emisionin ‘Debat Plus’ në televizionin Dukagjini sot është i ftuar Memli Krasniqi nga Partia Demorkatike e Kosovës.

Në këtë debat është i ftuar si analist edhe Imer Mushkolaj, shkruan Albanian Show

Ashtu edhe siç pritej Imer Mushkolaj ia ka njeh ne sy të këqijat që ja ka sjell Kosovës qeverisja e Partisë Demokratike e Kosovës.

Imer Mushkolaj: ‘Juve marre duhet me ju ardhë që e keni lanë shëndetësinë në këtë gjendje, në shtetet tjera edhe kafshët kanë sigurime shëndetësore, në Kosovë nuk kanë as njerëzit, pra ju as si kafshë nuk na keni llogaritur’ tha Mushkolaj

Memli Krasniqi: Kush je t`i që e akuzon Partin Demokratike të Kosovës, ti veç me urretje fol, ti je akuzuar për keqpërdorim, pra ti. Kështu që nuk ke nevoj me fol kështu.

Imer Mushkolaj: Je duke shpifur, për këta do të jepesh llogari para ligjit dije.

Ndërkohë për t`i qetësuar gjakrat ka nderhy edhe moderatori Panduri.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button