Lajme

Del fotoja/ Ky është 26-vjeçari shqiptar që dha shpirt pasi makina u bë copa copa, por ia ka pasur një të shkuar të errët

Mariglen Deva është 26-vjeçari që humbi jetën ditën e sotme në aks iden tin e ndodhur në Borizanë në aksin rrugor Fushë Krujë-Kurbin. I riu është me origjinë nga Fushë Kruja dhe një emër i njohur për pol icin ë.


Vetëm 3 vjet më parë ai u arr est ua së bashku me 3 persona të tjerë për vje dh je makinash. Në atë kohë ishte pikërisht Mariglen Deva, i cili u kap në fl ag rancë teksa po vidhte një makinë në Tiranë.

Pranë tij ishin bashkëpunëtorët, të cilët e prisnin në një makinë afër vendit të ngjarjes.

Nga he ti met e kryera në 2017-n, Mariglen Deva dhe bashkëpunëtorët e tij vinin në Tiranë me një makinë, më pas bënin sh ënjest rimi n e auto mjetit që donin të grab isni n, i th yen in xhamin e pasmë dhe duke bërë zëvendësimin e çentralinës bënin nde zj en e automjetit.

Brenda makinës u gjetën 2 palë targa, maska e doreza. Paraprakisht, dys ho het se makina është vj edh ur në Milano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button