Lajme

Dëshmia që zv/ministri Trajkoviq, kishte hyrë në Kosovë me 1 prill dhe nuk ishte dërguar në karantinë

IndeksOnline pak më parë njofton se në Kosovë ndodh të ketë standarde të dyfishtë. Derisa për dikë që hynë brenda territorit tonë vlen rregulla e karantimin 14 ditor në Qendrën e Studentëve, për të tjerë kjo nuk vlen. Fat të tillë ka pasur zëvendësministri Sreten Trajnoviq, i cili ndonëse ka qëndruar në Serbi dhe i është bërë testi, e i cili ka rezultuar negativ, nuk është dërguar në karantinë.

Atij nuk i është thënë as të vetizolohet. Madje të nesërmen ai ka dalur në vendin e tij të punës.

E dëshmi për këtë posedon IndeksOnline.

Siç shihet Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik me datën 1 prill 2020, i kishte bërë testin Trajkoviqit, ndërsa thuhet se ai nga tereni është referuar për në Gjilan.

Deshmiaa 1 1024x334
Deshmiaa 1 1024×334

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button