Lajme

Dhimbje e madhe! Vajza 1 muajshe humb jetën gjatë pagëzimit në Kishë, iu mbushën mushkëritë me ujë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Rumani. Si raportohet një foshnje ka humbur jetën gjatë pagëzimit. Mijëra njerëz po bëjnë thirrje për ndalimin e ritualit fetar në të cilin fëmijë zhyten në ujë.

E ditur bëhet se foshnja ka humbur jetën gjatë pagëzimit ortodoks. Vajza e cila ishte vetëm 6 javëshe u fut tre herë në ujin e ”Shenjtë” dhe uji u mblodh në mushkëritë e saj, më pas fa taja ndodhi ajo pë soi arrest kardiak.

Prifti tha se foshnja e porsalindur qau pasi u pagëzua. Mjekët gjetën 110 mililitra ujë në mushkëri. Sipas raporteve të medieve, vitet e fundit ka pasur disa raste të tilla.

Një peticion në internet po zhvillohet tani për të nda luar ritualin Ortodoks. Deri në orët e pasdites së sotme më shumë se 57,000 njerëz i kishin nënshkruar tashmë ato.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button