Lajme

Dita e Pavarësisë së Malit të Zi festohet me këngën për Adem Jasharin

Dita e Pavarësisë së Malit të Zi në Ulqin dhe Bar u festua me shfaqje makinash dhe me këngë kushtuar themeluesit të UCK-së, Adam Jashari.

Sigma Doors Kënga për komanadantin Adem Jashari, ka irretuar mediat serbe në Serbi, të cilat e quaj skandal.

Vota e shqiptarëve ishte vendimtare në referendumin e vitit 2005 që bëri Malin e Zi, shtet të pavarur duke u shkëputur nga Serbia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button