Lajme

Djalin e madh të Kadri Veselit nuk e keni par asnjher. identik si babai


Njihuni me djalin e madh të Kadri Veselit.

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli përveç politikan është edhe një baba mjaft i përkushtuar.

Ndonëse në publik nuk i shfaq shpesh, Veseli duket se kalon një kohë të mirë edhe me familjen e tij.

Veseli dhe bashkëshortja e tij Violeta, janë prindër të katër fëmijëve, ndërsa djali i tyre i madh është kopje e babait të tij.

Kadri Veseli
Kadri Veseli

Në një fotografi që është bërë nga festat e fundvitit, Veseli shihet pranë fëmijëve dhe bashkëshortës së tij, ndërsa ajo që bie më shumë në sy është ngjashmëria e djalit të madh me babain, si dy pika ujë.


Back to top button