Lajme

Dokument: Qeveria Kurti merr vendim për ndalim/përdorimin e automjeteve zyrtare

Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës në kry me Albin Kurtin ka marrë vendim për përdorimin e veturave të automjeteve të qeverisë.

Në dokumentin e siguruar nga Indeksonline, thuhet se për të racionalizuar shpenzimet e parasë publike nga përdorimi i automjeteve zyrtare, shfuqizohet vendimi i datës 22.01.2008 si dhe pezullohet Udhëzimi Administrativ për përdorimin e Automjeteve të Qeverisë, deri në nxjerrjen e Udhëzimit Administrativ përkatës nga Qeveria e Kosovës.

Sipas këtij vendimi, kryeministri, zv.kryeministrat, ministrat dhe zv.ministrat, Shefi i Stafit të Kryeministrit dhe Sekretari i Përgjithshëm Zyrës së Kryeministrit do të kenë në përdorim 24 orë në ditë veturat zyrtare, ndërsa zyrtarët e tjerë vetëm gjatë orarit të rregullt të punës. Në përjashtim të disa rasteve.

Ky është vendimi i marrur sot:

97146514 588401295122224 7694819740581101568 N
97146514 588401295122224 7694819740581101568 N
Back to top button