Lajme

Donika Gërvalla Jep deklaratën ”E Papritur” mbi Grenell

Gërvalla ne nje postim në rrje.tin social Facebook shkruan se në Gjermani Grenelli ka qenë një amba.sador skanda loz dhe po aq skanda.loz ka qene si i dërguar i presiden.tit amerikan në Kosove.

Ajo me tej shkruan se Grenell është vetëm nje kapi.tull i së djeshmes dhe qe e vetmja gjë që i ka mbetur janë mesazhet në Twitter.

Lexoni te plote postimin e Gër.vallës në Facebook: Dokrrat e pa kripura në Twitter Sipas të gjitha sonda zheve ndër kombëtare, shqiptaret janë populli më pro amerikan i këtij planeti.

Jo vetëm Albin Kurti qe jo se jo, por në Kosovë asnjë person që di të nume.roje deri në tre nuk është kundër Amerikes. Arsyen e dimë të gjithë.

Ne Gjer.mani Grenelli ka qenë nje ambasador skanda.loz dhe po aq skanda.loz ka qenë si i dërguar i presidentit amerikan në Kosove.

Back to top button