Lajme

Dorëzohet Vuçiqi: S’kemi qare, duhet t’a pranojmë Kosovën me kufijt e 17 shkurtit

Në një video gjatë një interviste që është bërë aktuale, Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vucic, thotë se Kosova do të njihet në të ardhmen me kufijtë aktual, transmeton Gazeta Metro.Në këtë intervistë, Vucic kishte bërë të qartë se në një të ardhme, Kosova do të fitoj pavarësinë në territorin e saj aktual.Ai thotë se pa dëshirën e tij, në të ardhmen Kosova do të njihet si shtet sovran ne kufijtë aktual.
Duke iu përgjigjur pyetjes së një gazetari për statusin e ardhshëm të Kosovës, Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vucic, deklaroi ndër të tjera se “Kosova, fatkeqësisht pa dëshirën e tij, do të fitojë pavarësinë në kufijtë e saj aktual gjithashtu shtoj se .JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME

Back to top button