Lajme

Drejtori i SHSKUK-së: Kjo që do të ndodhë me Kosovën do iu alarmoj

Në tri klinika të QKUK-së nuk ka më vend për pacientë me COVID-19.
Kështu bëri të ditur drejtori i SHSKUK-së, Basri Sejdiu, në një lidhje direkte në Rtv Dukagjin, i cili tha se tani në Klinikën janë duke u tra jtuar mbi 90 pacientë, ndërsa 40 janë duke u trajtuar meoks ígjenoterapi dhe përkujdesje int ensive. Pesë prej tyre janë në gje ndje krítike. Ndërsa, sot Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se nga nesër Të gjithë pacientët me coronaviurs do të trajtohen në íntensivën e ímprovizuar në objektin e Mjekësisë Sportive në QKUK. Kjo ka ndodhur pas rrítjes së numrit të ras teve me COVID-19 në Kosovë.
Kosova dje ka shë nuar edhe 47 ra ste të reja me coronavirus, duke e çuar në 2 mijë e 216 numrin total të të ínfektuarve në vend.

Source link

Back to top button