Lajme

Duda Balje: Unë si boshnjake jam dhe do të mbetem në rrugën e çlirimtarëve

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga komuniteti boshnjak, Duda Balje, ka re aguar pas ak takuzës ndaj Hashim Thaçit dhe Kadri Veseli nga ana e prokurorit të Gjykatës Speciale.
Ajo ka thënë se si boshnjake do të mbetem në rrugën e çlirimtarëve.
“Përjetësisht edhe unë si boshnjake jam dhe do të mbetem në rrugën e çlirimtarëve të shtetit të Kosovës! Shteti ynë, rinia dhe i gjithë populli meritojn liri, barazi dhe jetë të lumtur!”, ka shkruar ajo Facebook.

Source link

Back to top button