Lajme

Duke fokusuar gjoksin, Lotina provokon nga shtrati

Kur është fjala për poza provokuese, Lotina ua kalon të gjitha femrave.

Ajo me paravqitjet e veçanta dhe me veshje transparente për ndjekësit e saj merr poza të ndryshme dhe i publikon në Instagram.

Edhe në imazhin e fundit, ai pozon nga shtrati dhe duke fokusuar gjoksin e saj.

Për më shumë, e dëshmon fotografia në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button