Lajme

Dy bukuroshe shqiptare nuk pyesin për koronavirus, dalin në plazhin e Golemit dhe rrëzitën

Tash e dy muaj shqiptarët vazhdojnë të jenë bllokuar në shtëpi shkaku i pandemisë COVID-19, shkruan Albanian Show

Megjithatë dy bukuroshe shqiptare nuk është që e kanë respektuar urdhërin e Qeverisë Shqiptare për të mos dalur.

Ato kanë shfrytëzuar kohën e mirë dhe kanë vendosur që të rrezitën në plazhin e Golemit.

Shiheni foton më poshtë./Albanian Show

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button