Magazina

E besoni apo jo? Kjo është rroga marramendëse e gruas së Ramiz Lladrovcit
Ramiz Lladrovci kryetari aktual i Komunës së Drenasit, është sërish në garë për të qenë kryetar i kësaj komune.

Duke qenë në këtë pozitë, Lladrovci ka deklaruar pasurinë e tij në Agjencinë Kundër K orrupsionit. Poashtu, ai është i detyruar të pasqyrojë edhe të ardhurat e familjarëve të tij.

Ai ka deklaruar edhe të ardhurat dhe pasuritë e bashkëshortes së tij, Shemsije Lladrovci. Ajo posedon tek pasuria e luajtshme stoli ari të ndryshme në vlerën 7 mijë euro.

Ndërsa paga e saj si e punësuar tek Kujtesa, kap vlerën 1,700 euro, apo mbi 20,700 euro në vit./Bota sot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button