Magazina

E dhimbshme/ 16 fëmijët braktisin nënën e tyre 97-vjeçare: 8 djem dhe 8 vajzat e mija më kanë harruar

“Ata më harruan mua,” tha një grua modeste qe jetonte ne ferme.

Isabel Mendez Jimenez Ai është 97 vjeç, jeton në një fermë të thjeshtë në Oaxaca (Meksikë) me një nga nipërit e tij dhe ende punon për të mbajtur veten. Ajo ndihet e fortë, gatuan dhe kujdeset për shtëpinë e saj, por emocionalisht është e keq: “Kam 16 fëmijë, por jam më e vetmuar se kurrë.”

Gazetari vendas Jaime Toral e takoi atë dhe e ndau historinë e tij në rrjetet sociale, duke lidhur mijëra njerëz me të. Fjalët e trishta të një gruaje të braktisur nga familja e saj.

Kam pasur tetë djem dhe tetë vajza , të gjithë janë martuar dhe më kanë harruar”, tha ajo e trishtuar. “Fëmijët e mi takuan gra apo burra nga qytete të tjera dhe nuk u kthyen më këtu. Ata mbajnë familjet e tyre, por unë jetoj vetëm.”

I vetmi që vjen për ta parë është nipi i tij 23-vjeçar. por i riu nuk është shumë i interesuar për të: “Vjen pasdite. Ai shet shporta dhe më lë disa para, por nuk ka mend, është i varur nga pijet ne klube16 dhe kalon vetëm disa orë këtu.”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button