Lajme

E dhimbshme: Këta janë fëmijët e të ndjerës që sot vdiq nga koronavirusi

Sevdije Kukleci 38 vjeçare nga fshati Lluga komuna e Istogut ka qenë viktima me e re e virusit COVID-19 ne Kosovë. E ndjera edhe pse kishte pas edhe probleme tjera shëndetësore, sot ajo ka ndërruar jetë pasi kishte rezultuar pozitiv me koronvairus dhe kishte pas një ndërhyrje kirurgjike ne lukth.

E ndjera e cila ishte një nenë vetushqyese dhe ishte duke rritur dy fëmije e vetme pasi që 4 vite më parë i kishte vdekur bashkëshorti nga një aksident në mal.

Viktima që sot llogaritet të jetë e teta më radhë në Kosovë ka lanë pas vetës dy fëmijë të moshës se mitur dhe në foton që do ë shihni është bërë kur ata ishin në moshe më të vegjël.

Dy femijët e të ndjerës

Familjarë të shumtë nga Familja Kukleci nga Lluga e Istogut kanë shprehur dhembje dhe ngushëllime për të ndjerën, derisa shumica nga ta kanë thënë se do të jenë përkrah dy fëmijëve të cilëve tashmë kanë mbetur pa nenë dhe baba.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button